Kućni red

Poštovani gosti, molimo Vas da se tokom boravka u HOSTELU pridržavate sledećih pravila:

 1. Prijavljivanje: 11:00h-22:00h. Odjavljivanje: 08:00h-10:00h.
 2. Vreme noćnog mira: 23:00h-07:00h. Molimo Vas da ne pravite buku.
 3. Nakon prijave boravka, pročitajte KUĆNI RED i PLAN EVAKUACIJE u slučaju požara, koji se nalaze na unutrašnjoj strani vrata Vaše spavaće sobe.
 4. Boravak u HOSTELU  se prijavljuje isključivo uz identifikacijski dokument (pasoš ili lična karta). HOSTEL može tražiti dodatne informacije od gosta.
 5. Nakon prijave na recepciji, dobićete: elektronsku karticu za ulazak u HOSTEL, ključ od Vašeg noćnog ormarića, ključ od vašeg ormara, papuče, kao i priznanicu da ste platili svoj boravak. Čuvajte ovu priznanicu, jer HOSTEL ima pravo da u bilo kom trenutku zatraži istu na uvid.
 6. Dužni ste da date DEPOZIT u iznosu od 3.600 din (30 EUR) prilikom preuzimanja elektronske kartice i ključeva. Ukoliko izgubite elektronsku karticu ili ključeve, HOSTEL ima pravo da zadrži DEPOZIT. Na dan odjavljivanja, DEPOZIT Vam se vraća.
 7. Gosti su dužni da nadoknade bilo kakvu štetu koju su načinili u HOSTELU.
 8. Osobama koje nisu gosti HOSTELA nije dozvoljen ulaz u spavaće sobe.
 9. Ulazak u spavaće sobe nije dozvoljen u obući. Molimo Vas da odložite svoju obuću u cipelarnik i preuzmete papuče za ulazak u spavaće sobe, prema instrukcijama osoblja HOSTELA.
 10. Nije dozvoljeno unošenje kučnih ljubimaca u HOSTEL.
 11. Konzumiranje hrane i pića je dozvoljeno samo u trpezariji pored recepcije. Ukoliko odlažete hranu ili piće u frižider, molimo Vas da to označite Vašim imenom i datumom dolazka. Sva hrana ili piće koje nije označeno, će biti uklonjeno. Nakon svake upotrebe kuhinje, molimo Vas da operete sudove i očistite radnu površinu gde ste pripremali i konzumirali hranu i piće.
 12. U HOSTELU je strogo ZABRANJENO: pušenje, konzumiranje alkohola ili opijata u spavaćim sobama, unošenje oružja i lako zapaljivih materijala, kao i materija sa jakim ili neugodnim mirisom, vika i buka (pogotovo za vreme NOĆNOG MIRA od 23:00h do 07:00h).
 13. Spavaće sobe u HOSTELU su višekrevetne, sa krevetima na sprat. Molimo Vas da budete uredni radi održavanja čistoće i reda. Svako jutro treba pospremiti krevet.
 14. Čišćenje HOSTELA se obavlja svakodnevno u periodu od 09:00h do 13:00h.
 15. Molimo Vas da se u prostorijama HOSTELA ne krećete neprimerno obučeni (U donjem vešu, ili slično).
 16. Molimo Vas da toalet ostavite urednim i čistim nakon korišćenja. Bacanje maramica, papirnih ostataka i ostalog u WC šolje je ZABRANJENO.
 17. Za bilo kakve informacije i pomoć, možete se obratiti osoblju na recepciji.
 18. Knjiga utisaka nalazi se na recepciji.

Početak korišćenja smeštaja podrazumeva da je svaki gost upoznat sa KUĆNIM REDOM.

ŽELIMO VAM  UGODAN BORAVAK!